Apple MacBook Air M3

Apple представя новия 13- и 15-инчов MacBook Air с мощния M3 чип
Най-популярният лаптоп в света е по-добър от всякога с още по-висока производителност, по-бърз Wi-Fi и поддръжка за до два външни дисплея – всичко това в неговия удивително тънък и лек дизайн с до 18 часа живот на батерията.

 

Новият 13- и 15-инчов MacBook Air се извисява с мощния M3 чип, включващ супер преносим дизайн, енергийно ефективна производителност и цял ден живот на батерията.
КУПЕРТИНО, КАЛИФОРНИЯ Apple обяви днес новия MacBook Air с мощния M3 чип, издигайки невероятната комбинация от енергийно ефективна производителност и преносимост на ново ниво. С M3, MacBook Air е до 60 процента по-бърз от модела с чип M1 и до 13 пъти по-бърз от най-бързия MacBook Air, базиран на Intel.1 И с по-бърз и по-ефективен Neural Engine в M3, MacBook Air продължава да бъде най-добрият потребителски лаптоп в света за AI. И двата 13- и 15-инчовия MacBook Air се отличават с удивително тънък и лек дизайн, до 18 часа живот на батерията,1 зашеметяващ дисплей Liquid Retina и нови възможности, включително поддръжка на до два външни дисплея и до 2 пъти по-бързо Wi-Fi в сравнение с предишното поколение. Със своя издръжлив алуминиев корпус от едно тяло, който е създаден да издържи, новият MacBook Air се предлага в четири великолепни цвята: полунощен, който включва революционно анодизирано уплътнение за намаляване на пръстовите отпечатъци; звездна светлина; космическо сиво; и сребро. В комбинация със своята камера, микрофони и високоговорители от световна класа; MagSafe зареждане; неговият безшумен дизайн без вентилатор; и macOS, MacBook Air предоставя ненадминато изживяване – превръщайки 13-инчовия модел в най-продавания лаптоп в света, а 15-инчовия модел в най-продавания 15-инчов лаптоп в света. Клиентите могат да поръчват от днес, като наличност започва от петък, 8 март.
„MacBook Air е нашият най-популярен и обичан Mac, като повече клиенти го избират пред всеки друг лаптоп. И днес става още по-добро с чипа M3 и новите възможности“, каза Грег Джосвиак, старши вицепрезидент на Apple за световен маркетинг. „От студенти, които следват дипломите си, до бизнес потребители, които се нуждаят от мощна продуктивност, или всеки, който просто иска несравнимата комбинация от производителност, преносимост и водещ в индустрията живот на батерията, всичко това в дизайн без вентилатор, новият MacBook Air продължава да бъде най-добрият тънък и лек лаптоп в света.”

Изключително бърза производителност с M3
Създаден с помощта на водеща в индустрията 3-нанометрова технология, чипът M3 носи още по-бърза производителност и повече възможности на MacBook Air. С мощен 8-ядрен CPU, до 10-ядрен GPU и поддръжка за до 24 GB обединена памет, новият MacBook Air е до 60 процента по-бърз от модела с M1 и до 13 пъти по-бърз от най-бързия Intel базиран на MacBook Air.1 Той също така разполага с до 18 часа живот на батерията, което е до шест часа по-дълго от MacBook Air, базиран на Intel.1 Потребителите ще почувстват светкавичната скорост на M3 във всичко, което правят, от ежедневната продуктивност, за взискателни задачи като редактиране на снимки и видео и разработка на софтуер. И с GPU от следващо поколение на M3, новият MacBook Air поддържа хардуерно ускорено мрежесто засенчване и проследяване на лъчи, предлагайки по-точно осветление, отражения и сенки за изключително реалистични игрови изживявания. Той също така включва най-новия медиен двигател с поддръжка за AV1 декодиране, осигуряващ по-ефективно и по-висококачествено видео изживяване от стрийминг услуги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Моята кличка
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories