iPhone SE е бюджетният смартфон на Apple, който предлага достъпен начин за потребителите да изпитат изживяването на iPhone. По отношение на дизайна, iPhone SE разполага с подобен дизайн като iPhone 8, с компактен и първокласен вид, който е синоним на марката iPhone. Устройството се предлага в три цвята: черен, бял и (ПРОДУКТ)ЧЕРВЕН.

Що се отнася до дисплея, iPhone SE разполага с 4,7-инчов Retina IPS LCD дисплей с резолюция 1334 x 750 пиксела. Дисплеят е остър, жив и предлага отлични ъгли на видимост.

Под капака iPhone SE се захранва от чипа A13 Bionic на Apple, който е същият чип, който захранва iPhone 11. Това означава, че устройството е в състояние да осигури бърза производителност за ежедневни задачи и за взискателни приложения. Устройството разполага и с Touch ID, което предлага удобен и сигурен начин за отключване на устройството и удостоверяване на плащания.

Една от забележителните характеристики на iPhone SE е неговата система от камери. Устройството разполага с настройка с една камера, която включва 12 MP широк обектив. Камерата е способна да заснема зашеметяващи изображения с отлична детайлност и точност на цветовете и също така поддържа 4K видеозапис.

iPhone SE също предлага отличен живот на батерията, което означава, че потребителите могат да се наслаждават на по-дълго време на използване, без да се налага да зареждат устройствата си. Устройството поддържа и бързо зареждане, което улеснява зареждането на батерията в движение.

Като цяло, iPhone SE е отличен смартфон, който предлага достъпен начин за потребителите да изпитат изживяването на iPhone. Неговият компактен дизайн, мощна производителност и впечатляваща система от камери го правят чудесен избор за всеки, който търси достъпен смартфон, който предоставя изживяването на iPhone.

9 results

  • Sort by
    ...
Close
Categories
Price
Close Вашата поръчка
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories