11-инчовият iPad Pro е мощен и първокласен таблет от Apple, който беше пуснат през 2018 г. Устройството се отличава с елегантен и минималистичен дизайн и се предлага в цветове сребристо и космическо сиво.

11-инчовият iPad Pro разполага с 11-инчов дисплей Liquid Retina с разделителна способност 2388 x 1668 пиксела. Дисплеят е остър и жив, предлагащ отлични ъгли на видимост и високо ниво на точност на цветовете. Технологията True Tone настройва цветовата температура на дисплея, за да съответства на околното осветление във вашата среда.

Под капака, 11-инчовият iPad Pro се захранва от чипа A12X Bionic на Apple, който осигурява бърза и ефективна работа. Устройството е оборудвано и с Face ID, което ви позволява сигурно да отключите своя iPad само с лицето си.

По отношение на възможностите на камерата, 11-инчовият iPad Pro разполага с 12 MP задна камера и 7 MP предна камера. Задната камера е способна да заснема зашеметяващи изображения и поддържа 4K видеозапис, докато предната камера е идеална за FaceTime видео разговори и селфита.

11-инчовият iPad Pro предлага до 10 часа живот на батерията, което е достатъчно за повечето потребители. Устройството поддържа и бързо зареждане, така че можете бързо да презаредите батерията си, когато имате нужда.

11-инчовият iPad Pro работи на iPadOS, която е персонализирана операционна система, създадена специално за таблетните устройства на Apple. iPadOS предлага гладко и интуитивно потребителско изживяване, с набор от вградени приложения и възможност за изтегляне на допълнителни приложения от App Store.

В заключение, 11-инчовият iPad Pro е чудесен избор за всеки, който търси мощен и първокласен таблет. Неговият елегантен дизайн, бърза работа и отлични възможности на камерата го правят универсално устройство, което може да се използва за различни задачи. Независимо дали търсите устройство за забавление, работа или образование, 11-инчовият iPad Pro е чудесен избор.

16 results

  • Sort by
    ...
Close
Categories
Price
Close Вашата поръчка
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories